söndag 8 november 2009

Det händer mycket!

I veckan har det hänt mycket i huset. Trappan har kommit på plats, klinkers har börjat läggas, trägolvet har lagts klart i tre sovrum, målningen är klar tack vare Tobias och Fredriks intensiva arbete. Här kommer lite bilder på vad som har hänt och så får ni se bilder på killarna som jobbar i huset, såsom snickare, målare och kakelsättare!
Robban förbereder för läggning av parketten.

Gunnemar fixar till spaltventilerna i fönsterna.

Magnus sätter en matta på väggarna i badrummet för att på så vis spärra för fukt. Detta var tydligen ett relativt nytt sätt som skulle vara bra.

Ulf lägger klinker i hallen. Nu har han nästan lagt hela hallen men idag var det täckt så därför har jag ingen bild på det.


Vårt plankgolv är lagt i tre sovrum nu.

Trappan är på plats. Är väldigt nöjd att vi valde trappa med
underliggande vangstycken, tycker att det är snyggt när man ser trappstegen från sidan.

Klinker i tvättstugan, 30X30 plattor

Vardagsrummet, grundmålat.

Tobias målar högt upp i vardagsrummet.


Fredrik målar klart vardagsrummet

Så nu känner man verkligen att det börjar närma sig. Tror att det kommer gå fort det sista faktiskt och nu har vi ju lite möbler också så det blir ju bra. Idag har jag och Tobias haft lite besök i huset. Mina barndomskompisar kom dit med sina respektive och tittade vilket var väldigt kul! Tobias berättade också att våra grannar, Emelié och Markus hade hälsat på när jag var på farsdagsmiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar