måndag 4 maj 2009

Vi har ändrat oss..

Vi hade ju som sagt hela helgen på oss att ändra oss angående blandare, badrumsmöbler mm. Detta har vi självklart gjort. Vi har nu bestämt att vi ska köra samma "stil" i både kök, badrum och tvättstuga gällande vilka kranar vi ska ha. Även duschsetet kommer gå i samma stil.

Köksblandaren från Mora Armatur (http://www.moraarmatur.se/):


Tvättställsblandaren (badrum) från Mora Armatur (http://www.moraarmatur.se/):


Takduschen från Mora Armatur (http://www.moraarmatur.se/):


Tror att detta kommer bli snyggt, lite ovanligt att ha en sådan kran i badrummet som vi valt men kan ju vara kul att ha något som inte så många andra har. Kommer även välja att ha köksblandaren i tvättstugan.

Idag börjar schaktarna förhoppningsvis med vår tomt, måste åka ut och titta sen för att se hur de går för dem. Ska även diskutera ett par saker med dem. Måste säga att det är tur att jag studerar och har många "lediga" dagar som jag kan ta itu med sånna här saker. Vet inte hur det hade gått om även jag hade jobbat. Etikhus skall också besökas idag för att gå igenom leveransbekräftelse 3 vilket innebär att vi inte kan ändra oss sen angående just dessa saker. Det är dock skönt att lägga ännu en sak bakom sig. På fredag ska vi ta tag i elen och gå igenom vart spottar och eluttag skall sitta. Vi bara roar oss!

Nu får jag nu plugga ett tag, det är ju trots allt därför jag är "ledig" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar