måndag 6 april 2009

Mäklaren har varit här!

Mäklaren åkte för en timma sedan. Efter mycket dammande och putsande visade lägenheten sin bästa sida så jag hoppas att bilderna blev bra. Innan han kom var jag bara tvungen att ta lite kort själv för såhär städad har lägenheten inte varit sen vi flyttade in! Titta!


Glaset råkade visst vara med i den sista bilden men det var borta till mäklaren kom i alla fall. Tror nog att hans bilder blir lite bättre också för han hade en riktig systemkamera med blixt, men den som lever får se!
Nu flyter allt på ganska bra tycker jag. Var nere och pratade med Peter och Ulf på Etikhus och vi kom fram till att de skulle ta fram pris på en Greenline HT Plus E7 istället för en C7 då E7:an går att ta med större varmvattenbehållare precis som vi ville ha. Man måste ju kunna fylla upp det stora bubbelbadkaret och kunna duscha samtidigt utan att behöva planera det. Sen kollade de upp att braskaminen gick att förses med tilluft från bottenplattan och att vi kan ha glas som gnistskydd framför den. Den kommer alltså inte att stå på glasskivan vilken bidrar till att vi kommer kunna städa under den om det kommer smuts under. Städfreaket vill ju inte ha smuts under en glasskiva som inte går att rengöra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar