måndag 27 april 2009

VVS-ritningen har kommit!

Ikväll skall jag sätta mig ner tillsammans med Tobias för att titta igenom VVS-ritningen för att se att de placerat avlopp och vatten där vi vill ha det. Det ser inte ut som om de gjort några fel men som perfektionist finns alltid ett behov att alltid dubbelkolla! :)

Golvet ser nu ut att vara bestämt. En kvart innan Beckers Nya Hem stängde gick vi in för att diskutera golvet. Säljaren, som verkar väldigt seriös, rekommenderade Ek Antik Borstad Plank och det var även detta golv som vi tyckte såg bäst ut när vi jämförde de olika proverna. På bild ser Antiken väldigt ljus ut men så upplevde vi inte den i verkligheten. Säljaren hade lagt den i många hus och hade bara gott att säga om den. Han sa även att detta golv inte innehöll en massa kvist vilket var bra. Så om inget oförutsett händer så tar vi detta golv. Såhär ser det ut på bild:













I helgen ska vi besöka Frej Jonsson & Co i Göteborg som är Nordens största badrumsutställning. Ni förstår ju att det kommer vara lätt att ta beslut efter det besöket. Men kul ska det bli! Sen kanske vi kan få lite idéer om hur vi ska kakla badrummen. Vita stora rektangulära kakelplattor blir det på väggarna och svart-gråa på golvet men så får man ju göra något roligt någonstans. Vi kanske kommer hem med enormt mycket inspiration, vem vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar